Julefrokost
Sammensæt din egen 

                     Sild   Fisk  Lunt   Pålæg   Dessert   Pris pr. pers.
—————————————————————————————–
Lille               1        1         2           1             1                         220.-
—————————————————————————————–
Mellem         2        1        2           1              2                         245.-
—————————————————————————————–
Stor               2         1        3           2             2                         295.-
—————————————————————————————–

Sild mm
Marinerede sild m/karrysalat
Kryddersild m/karrysalat
Stegte sild m/karrysalat
Æg, tomat, makrel m/mayonnaise

Fisk 
Fiskefilet m/remoulade og citron
Røget laks m/asparges og æggestand
Rejen m/mayonnaise og citron

Lune retter 
Medisterm/gl.daws hvidkål
Frikadeller m/gl.daws hvidkål
Kålpølse m/grønlangkål, sennep og rødbeder
Ribbensteg m/rødkål
And m/rødkål, svedsker og brunede kartofler
Mørbradbøf m/champignonsovs a la creme
Tarteletter m/høns i asparges

Pålæg 
Æbleflæsk
Blodpølse m/æblemos og sirup
Surrip m/sennep og rødbeder
Roastbeef m/remoulade og ristede løg
Rullepølse m/sky og rå løg
Lun leverpostej m/bacon og champignon

Ost og desserter 
Osteanretning
Fransk landbrie m/druer
Ris a la mande m/kirsbærsovs
Frugtsalat

Brød og smør: 25.- pr. person
Minimum 10 personer.