Julefrokost
Sammensæt din egen
Sild Fisk Lunt Pålæg Dessert Pris pr. pers.
—————————————————————————————–
Lille 1 1 2 1 1 220.-
—————————————————————————————–
Mellem 2 1 2 1 2 245.-
—————————————————————————————–
Stor 2 1 3 2 2 295.-
—————————————————————————————–
Sild mm
Marinerede sild m/karrysalat
Kryddersild m/karrysalat
Stegte sild m/karrysalat
Æg, tomat, makrel m/mayonnaise
Fisk
Fiskefilet m/remoulade og citron
Røget laks m/asparges og æggestand
Rejen m/mayonnaise og citron
Lune retter
Medisterm/gl.daws hvidkål
Frikadeller m/gl.daws hvidkål
Kålpølse m/grønlangkål, sennep og rødbeder
Ribbensteg m/rødkål
And m/rødkål, svedsker og brunede kartofler
Mørbradbøf m/champignonsovs a la creme
Tarteletter m/høns i asparges
Pålæg
Æbleflæsk
Blodpølse m/æblemos og sirup
Surrip m/sennep og rødbeder
Roastbeef m/remoulade og ristede løg
Rullepølse m/sky og rå løg
Lun leverpostej m/bacon og champignon
Ost og desserter
Osteanretning
Fransk landbrie m/druer
Ris a la mande m/kirsbærsovs
Frugtsalat
Brød og smør: 25.- pr. person
Minimum 10 personer.