Buffet på Skodborg Vesterkro
Buffet 1: 335,-
Tunmousse m/ dressing
Serranoskinke m/ melon og salat
Krydret svinefilet
Fyldt kyllingebryst m/pikantost
Skysauce
Cremet kartoffelsalat
Pesto kartofler
Grøn pastasalat
Spidskålssalat m/mango
Friskbagt brød
Buffet 2: 375,-
Spinatroulade m/røget laks, dressing
Cæsarsalat m/ dressing
Helstegt oksefilet
Honningmarineret kalkunbryst
Baconkartofler m/mozzarella
Marineret kartoffelsalat
Skysauce
Græsk tomatsalat m/feta
Grønkålssalat m/bagte blomkål og tahindressing
Friskbagt brød
Buffet 3: 400,-
Varmrøget laks på salat m/rejer og dilddressing
Hønsesalat, hertil sprødstegt kyllingeskind og bagte cherrytomater
Kalvefilet med timian og rosmarin
Fyldt svinemørbrad m/brie og soltørrede tomater
Små bagte kartofler m/urter
Flødekartofler
Bearnaisesauce
Græsk tomatsalat m/ feta
Bulgursalat
Friskbagt brød
Dessert:
1 slags 59.-
3 slags 129.–
Hindbærdrøm
Jordbærtrifli
Brownie med vaniljeis og jordbær
Minimum 20 pers.