Mad ud af huset fra Skodborg Vesterkro
Forret: 79,-
Klarsuppe m/ kød- og melboller, ris og flutes
Aspargessuppe m/ kødboller og flutes
Spinattærte m/ feta, hertil røget skinke, creme fraiche
Skalle m/høns i asparges
Bresola på en bund af salat m/ parmesan og en balsamico glace
Forret: 89,-
Fiskeanretning m/stegt, dampet fiskefilet, rejer indbagte rejer, æg, asparges, laks og dressing og hertil
flutes
Rejecocktail m/salat, dressing og flutes
Røget laks på en bund af salat og urte mayo hertil flutes
Laksetallerken m/dampet, røget, laksemousse, indbagte rejer, dressing og flutes
Butterdejsbund m/tun, rejer, ærter, asparges, æg og dressing
Hovedret: 159,-
Urteskinke m/ pestokartofler, årstidens grønt og salat
Jægerschnitzel m/ brasede kartofler, jægersovs og balsamicomarinerede bønner
Helstegt svinemørbrad m/ små kartofler, champignonsauce, og årstidens grønt og surt.
Svinekam stegt som vildt m/ hvide og brunede kartofler, sauce, harricot vert, waldorfsalat og surt
Tyndstegsfilet m/ små bagte kartofler, årstidens grønt, salat og pebersovs
Wienerschnitzel af so-mørbrad toppes med en ’dreng’ samt brasede kartofler, ærter og smørsauce
Porchetta m/ hasselbagte kartofler, broccolisalat og skysovs
Hovedret: 179,-
Gl. dags oksesteg m/kartofler, sauce, Gl.daws hvidkål, årstidens grønt og surt
Helstegt oksefilet m/sesam kartofler, bearnaisesauce, tomatsalat, og årstidens grønt
Kalvesteg stegt som vildt m/ hvide og brune kartofler, sauce, waldorfsalat, årstidens grønt og surt
Wienerschnitzel af kalv toppes med en ’dreng’, brasede kartofler, ærter og smørsauce
Oksefilet m/små bagte kartofler, spidskålsalat, rødvinssauce og årstidens grøntsager
Dessert: 69,-
Hindbærdrøm
Citronfromage m/ flødeskum
Hjemmelavet is m/ jordbærsauce
Frugtsalat m/ råcreme
Pæretærte chantillycreme
Dessert: 79,-
Pandekager m/is syltetøj
Chokolade-skåle m/ frugt og råcreme
Mandelrand m/ syltede pære og rørt is
Hvid chokolademousse på jordbærsylt
Pavlova (marengsdessert toppes m/ fløde og frugt)
Natmad – supper: 79,-
Aspargessuppe m/ flutes
Klarsuppe m/ kød- og melboller, ris og flutes
Minestrone m/ flutes
Karrysuppe m/kylling, og flutes
Natmad: 89,-
Frikadeller m/ kartoffelsalat el. stuvet ærter og gulerødder
Pålægsbord m/ 5 slags pålæg, rugbrød og franskbrød
Croissanter m/ hønse- og rejesalat
Minimum 15 pers.