Menu 2 på Skodborg Vesterkro
Forretter: 89,-
Fiskeanretning m/stegt og dampet fiskefilet, rejer, indbagte rejer, æg, asparges, laks og salat, serveres med
flutes
Rejecocktail m/ salat og dressing. Serveres m/ flutes.
Laksetatar på en bund af salat, syltede rødløg og rugbrødships
Butterdejsbund m/tun, rejer, ærter, asparges, æg, dressing. Serveres med flutes
Tapastall m/ 5 forskellige slags
Røget ørredfilet m/stuvet spinat, smilæg, rejer, asparges. Serveres m/flutes
Hovedretter: 199.-
Krydret kalvefilet m/ små bagte kartofler, årstidens grønsager, salat og skysauce
Gl. daws oksesteg m/kartofler, sauce, æblesalat, årstidens grønt og surt.
Wienerschnitzel (kalv)toppes med en ’dreng’- brasede kartofler, ærter og smørsauce
Kalvesteg stegt som vildt m/ hvide og brune kartofler, sauce, rosenkål-æblesalat, årstidens grønt og surt
Helstegt oksefilet m/sesam kartofler, bearnaisesauce, tomatsalat, og årstidens grønt
Dessert: 85,-
Pandekager m/is og syltetøj
Chokolade-skåle m/ frugt og råcreme
Mandelrand m/ syltede pære og rørt is
Nøddekurv m/rørt is og frisk frugt
Pavlova (marengsdessert toppes m/ rørt is og bær)
Natmad: 89,-
Frikadeller m/ kartoffelsalat eller stuvede ærter og gulerødder
Pålægs-ostebord m/ rugbrød og boller
Hotdog
Ostecremesuppe m/ ristet bacon og krydret brød
Æggekage m/bacon, rødbeder og rugbrød
Minimum 20 pers.