Menu 1 på Skodborg Vesterkro
Forretter: 85,-
Klar suppe m/ kød-og melboller, ris serveres med flutes
Skaller m/ høns i asparges
Tunmousse m/ dressind serveres med flutes
Cæsarsalat serveret m/ flutes
Spinatroulade med friskost, røget laks, dressing serveres med flutes
Hønsesalat på ananasring m/bacon. Serveres med flutes
Hovedretter: 179,-
Svinekam stegt som vildt m/ hvide og brunede kartofler, sauce, haricot vert, waldorfsalat og surt
Helstegt svinekam m/ hvide kartofler, chips, rødkål, sauce, surt og sødt.
Oksekød m/ hvide kartofler, årstidens grønt, peberrodssauce, surt og sødt
Helstegt svinemørbrad m/ hvide kartofler, kroketter, champignonsauce, agurksalat og årstidens grønt
Sorte Gryde, mørbradbøffer af svinemørbrad, krydret bådkartofler, bulgursalat og agurksalat
Dessert: 79,-
Hindbærdrøm
Citronfromage m/ flødeskum
Hjemmelavet is m/ jordbærsauce
Frugtsalat m/ råcreme
Pæretærte chantillycreme
Natmad: 79,-
Aspargessuppe m/ flutes
Karrysuppe m/ kylling og flutes
Chili con carne m/ creme fraiche og brød
Sandwich m/ forskellige fyld
Minimum 20 pers.