Sammensæt din egen julefrokost

Minimum 15 personer.

                     Sild   Fisk  Lunt   Pålæg   Dessert       Pris pr. pers.
—————————————————————————————–
Lille               1        1         2           1             1                         235.-
—————————————————————————————–
Mellem          2        1         2           1             2                         255.-
—————————————————————————————–
Stor               2        1         3           2             2                         305.-
—————————————————————————————–

 

Sild mm
Marinerede sild m/ karrysalat
Kryddersild m/ karrysalat
Stegte sild m/ karrysalat
Æg, tomat, makrel m/ mayonnaise

 

Fisk 
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Røget laks m/ asparges og æggestand
Rejen m/ mayonnaise og citron

 

Lune retter 
Medister m/ gl.daws hvidkål
Frikadeller m/ gl.daws hvidkål
Kålpølse m/ grønlangkål, sennep og rødbeder
Ribbensteg m/ rødkål
And m/ rødkål, svedsker og brunede kartofler
Mørbradbøf m/ champignonsovs a la creme
Tarteletter m/ høns i asparges

 

Pålæg 
Æbleflæsk
Blodpølse m/ æblemos og sirup
Surrib m/ sennep og rødbeder
Roastbeef m/ remoulade og ristede løg
Rullepølse m/ sky og rå løg
Lun leverpostej m/ bacon og champignon

 

Ost og desserter 
Osteanretning
Fransk landbrie m/ druer
Ris a la mande m/ kirsbærsovs
Frugtsalat

 

Brød og smør: 25.- pr. person

 

 

Kold juleplatte: 160,-
Marineret sild m/karrysalat
Roastbeef m/remoulade, ristet løg peberrod
Ribbensteg m/rødkål, svesker og surt
1/2 æg m/mayonnaise og rejer
Ris a la mande eller ost

Brød og smør: 25,- Pr. Pers.