Minimum 15 personer.
Sild Fisk Lunt Pålæg Dessert Pris pr. pers.
—————————————————————————————–
Lille 1 1 2 1 1 235.-
—————————————————————————————–
Mellem 2 1 2 1 2 255.-
—————————————————————————————–
Stor 2 1 3 2 2 305.-
—————————————————————————————–
Sild mm
Marinerede sild m/ karrysalat
Kryddersild m/ karrysalat
Stegte sild m/ karrysalat
Æg, tomat, makrel m/ mayonnaise
Fisk
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Røget laks m/ asparges og æggestand
Rejen m/ mayonnaise og citron
Lune retter
Medister m/ gl.daws hvidkål
Frikadeller m/ gl.daws hvidkål
Kålpølse m/ grønlangkål, sennep og rødbeder
Ribbensteg m/ rødkål
And m/ rødkål, svedsker og brunede kartofler
Mørbradbøf m/ champignonsovs a la creme
Tarteletter m/ høns i asparges
Pålæg
Æbleflæsk
Blodpølse m/ æblemos og sirup
Surrib m/ sennep og rødbeder
Roastbeef m/ remoulade og ristede løg
Rullepølse m/ sky og rå løg
Lun leverpostej m/ bacon og champignon
Ost og desserter
Osteanretning
Fransk landbrie m/ druer
Ris a la mande m/ kirsbærsovs
Frugtsalat
Brød og smør: 25.- pr. person
Kold juleplatte: 160,-
Marineret sild m/karrysalat
Roastbeef m/remoulade, ristet løg peberrod
Ribbensteg m/rødkål, svesker og surt
1/2 æg m/mayonnaise og rejer
Ris a la mande eller ost
Brød og smør: 25,- Pr. Pers.
Mandag: Lukket
Tirsdag: 15.30 – 18.30
Onsdag: 15.30 – 18.30
Torsdag: 09.00 – 20.00
Fredag: 14.30 – 18.30
Lørdag: Krostue lukket / Åbent for selskaber
Evt. løbende ændringer
Søndag: Krostue lukket / Åbent for selskaber
Evt. løbende ændringer
Design & hosting – Webhuset Ballum ApS