Minimum 15 pers.
Forret: 89,-
Klarsuppe m/ kød- og melboller, ris og flutes
Aspargessuppe m/ kødboller og flutes
Skalle m/høns i asparges
Tunmousse m/ dressing og flutes
Cæsarsalat m/ flutes
Spinatroulade m/ frisk ost, røget laks, dressing og flutes
Hønsesalat på ananasring m/bacon og flutes
Fiskeanretning m/ stegt og dampet fiskefilet, rejer, indbagte rejer, æg, asparges, laks, dressing og flutes
Rejecocktail m/ salat, dressing og flutes
Laksetallerken m/ dampet laks, røget laks, laksemousse, indbagte rejer, dressing og flutes
Butterdejsbund m/tun, rejer, ærter, asparges, æg og dressing
Tapas tallerken m/ 5 forskellige slags
Røget ørredfilet m/ stuvet spinat, smilæg, rejer, asparges og flutes
Hovedret: 159,-
Svinekam stegt som vildt m/ hvide og brunede kartofler, sauce, haricot vert, waldorfsalat og surt
Flæskesteg m/ hvide kartofler, chips, rødkål, sauce, surt og sødt.
Oksekød m/ hvide kartofler, årstidens grønt, peberrodssauce, surt og sødt
Helstegt svinemørbrad m/ hvide kartofler, kroketter, champignonsauce, agurksalat, årstidens grønt og surt
Mørbradgryde (so) m/ krydret bådkartofler, bulgursalat og agurksalat
Jægerschnitzel m/ brasede kartofler, jægersovs og balsamicomarinerede bønner
Weinerschnitzel (so) toppet med en ”dreng” m/brasede kartofler, ærter og smørsauce
Hovedret: 179,-
Krydret kalvefilet m/ små bagte kartofler, årstidens grønsager, salat og skysauce
Gl. daws oksesteg m/ kartofler, sauce, gl.daws hvidkål, årstidens grønt og surt.
Wienerschnitzel (kalv) toppes med en ’dreng’ m/ brasede kartofler, ærter og smørsauce
Kalvesteg stegt som vildt m/ hvide og brune kartofler, sauce, waldorfsalat, årstidens grønt og surt
Helstegt oksefilet m/sesam kartofler, bearnaisesauce, tomatsalat, og årstidens grønt
Dessert: 79,-
Hindbærdrøm
Citronfromage m/ flødeskum
Hjemmelavet is m/ jordbærsauce
Frugtsalat m/ råcreme
Pæretærte chantillycreme
Pandekager m/is syltetøj
Chokolade-skåle m/ frugt og råcreme
Mandelrand m/ syltede pære og rørt is
Hvid chokolademousse på jordbærsylt
Pavlova (marengsdessert toppes m/ fløde og frugt)
Natmad : 89,-
Aspargessuppe m/ flutes
Karrysuppe m/ kylling og flutes
Frikadeller m/ kartoffelsalat eller stuvede ærter og gulerødder
Pålægs-ostebord m/ rugbrød og boller
Hotdog
Æggekage m/bacon, rødbeder og rugbrød
Mandag: Lukket
Tirsdag: 15.30 – 18.30
Onsdag: 15.30 – 18.30
Torsdag: 09.00 – 20.00
Fredag: 14.30 – 18.30
Lørdag: Krostue lukket / Åbent for selskaber
Evt. løbende ændringer
Søndag: Krostue lukket / Åbent for selskaber
Evt. løbende ændringer
Design & hosting – Webhuset Ballum ApS