Minimum 15 pers.
Buffet 1: 300,-
Tunmousse m/ dressing
Serranoskinke m/ melon og salat
Krydret svinefilet
Fyldt kyllingebryst m/pikantost
Skysauce
Cremet kartoffelsalat
Pesto kartofler
Grøn pastasalat
Mixed salat
Friskbagt brød
Buffet 2: 315,-
Spinatroulade m/røget laks, dressing
Cæsarsalat m/ dressing
Helstegt oksefilet
Honningmarineret kalkunbryst
Baconkartofler m/mozzarella
Marineret kartoffelsalat
Skysauce
Græsk tomatsalat m/feta
Spidskålssalat m/ mango
Friskbagt brød
Buffet 3: 325,-
Varmrøget laks på salat m/rejer og dilddressing
Hønsesalat, hertil sprødstegt kyllingeskind og bagte cherrytomater
Kalvefilet med timian og rosmarin
Fyldt svinemørbrad m/brie og soltørrede tomater
Små bagte kartofler m/urter
Flødekartofler
Bearnaisesauce
Græsk tomatsalat m/ feta
Bulgursalat
Friskbagt brød
Konfirmations Buffet: 299,-
Tartelet m/høns i asparges eller Tunmousse m/dressing
Barbecue spareribs
Fyldt kyllingebryst m/pikantost
Krydret bådkartofler
Flødekartofler
Bearnaisesauce
Bland selv salat m/8 slags og 1 dressing
Friskbagt brød
Tilvalg af kage/sødt:
2 slags 85.-
Hindbærdrøm
Jordbærtrifli
Brownie m/ vaniljeis og jordbær
Mandag: Lukket
Tirsdag: 15.30 – 18.30
Onsdag: 15.30 – 18.30
Torsdag: 09.00 – 20.00
Fredag: 14.30 – 18.30
Lørdag: Krostue lukket / Åbent for selskaber
Evt. løbende ændringer
Søndag: Krostue lukket / Åbent for selskaber
Evt. løbende ændringer
Design & hosting – Webhuset Ballum ApS