Brunch: 279,-
Minimum 20 pers.
4 timers arrangement
Scramble egg’s m/bacon og brunch pølser
3 slags pålæg m/ tilbehør
Lun leverpostej m/champignon og bacon
Quiche lorraine
3 slags ost m/ tilbehør
2 slags marmelade
Pandekager m/ahornsirup
Det hele serveres med rundstykker, rugbrød og franskbrød, samt kringle
Kaffe og te samt æble-og appelsinjuice
Ønskes følgende:
Marinerede sild og kryddersild m/karrysalat 30,-
Hønsesalat 25,-
Rejesalat 25,-
Frugtsalat 30,-
Græsk yoghurt m/Granola 20,-
Mandag: Lukket
Tirsdag: 15.30 – 18.30
Onsdag: 15.30 – 18.30
Torsdag: 09.00 – 20.00
Fredag: 14.30 – 18.30
Lørdag: Krostue lukket / Åbent for selskaber
Evt. løbende ændringer
Søndag: Krostue lukket / Åbent for selskaber
Evt. løbende ændringer
Design & hosting – Webhuset Ballum ApS